APPLE Vision Pro – valdykite balsu, rankomis ir akimis

APPLE Vision Pro – valdykite balsu, rankomis ir akimis

Ar bent kada buvote pagalvoję, kad visą skaitmeninę erdvę galėsite valdyti akimis, rankomis bei balsu? Tikėtina, kad sunkiai. Tačiau turime gerų žinių – dabar mėgstamiausius dalykus galėsite atlikti kitaip nei seniau, kaip dar nebuvo įmanoma iki šiol.

Vieni didžiausių ir pažangiausių išmaniųjų įrenginių gamintojų APPLE savo inovacijomis nenusileido ir šį kartą ir pasauliui pristatė vitualios realybės akininius  - APPLE Vision Pro.

Asmeninis kino teatras su APPLE Vision Pro

Tai itin geras ir įtraukiantis būdas patirti pramogas kitaip. APPLE Vision Pro bet kurią erdvę greitai gali paversti asmeniniu kino teatru. Žiūrėkite filmus, laidas, serialus ir žaiskite žaidimus su tobulo dydžio ekranu prieš akis. Su integruotu "Spatial Audio" pasijausite taip, tarsi būtumėte filmo įvykių sukūryje.

 

Visiška naujiena "Apple Immersive Videos" - tai funkcija, kuri leidžia net 180 laipsnių 3D 8K raiška įrašymo formatą su erdviniu garsu, kuris dar lengviau leidžia įsitraukti į visa veiksmą. Su "Apple Vision Pro" pasiekite visa mėgstamiausią turinį ne tik iš "Apple TV+" bet ir iš kitų transliuotojų. Nuo šiol mėgaukitės ir 3D filmais ir APPLE Vision Pro virtualios realybės akinių dėka pajuskite filmų gylį, ryškumą ir ypač realistiškus vaizdus.

Žaidimų mėgėjams taip pat yra gerų žinių! APPLE siūlo ir visiškai naujus žaidimo būdus! Nuo šiol žaidimus žaiskite išnaudodami visa jus supančią erdvę! O esant virtualiam skambučiui ar kitam susitikimui ir norint susikoncentruoti į garsą, be pašalinių garsų, lengvai prijunkite ir APPLE AirPods bevieles ausines.

 

Jūsų prisiminimai atgims realistiškai kaip niekad iki šiol! Būtent "Apple Vision Pro" yra pirmoji APPLE 3D kamera, kuri geba užfiksuoti ir realistiškai atvaizduoti erdvines nuotraukas bei vaizo įrašus 3D formatu.

Su "Apple Vision Pro" itin lengva ir patogu bendrauti su kitais bei tuo pačiu metu naršyti kitose programėlėse. Kalbėdami per “FaceTime” žmonės matykite itin tikroviškai.

 

APPLE Vision Pro dizainas

Trimatis laminuotas stiklas sujungtas su išlenktu aliuminio rėmeliu itin komfortiškai apgaubia veidą.

Virtualios realybės akiniai taip pat turi ir integruotą šviesos sandarinimą. Užsidėjus akinius, jie priglunda taip, kad yra blokuojama bet kokia pašalinė šviesa.

Trikotažinė galvos juosta, ant kurios ir yra pritvirtinti akiniai, turi amortizuojančią funkciją, užtikrina pralaidumą orui, tad galva neprakaituos, ir ji išsitempia tiek, kad akiniai komfortiškai priglustų, nekristų ir tvirtai laikytūsi.

 

Baterijos išlaikymas

Išorinė baterija palaiko net iki 2 h. bendro naudojimo, ir net ik 2,5 h. jei žiūrite vaizdo įrašus ar filmus.

Valdyti APPLE Vision Pro ypač paprasta. Jums užtenka pažvelgti į norimą įjungti elementą ir pakstelti pirštais, kad pasirinktumėte. Taip pat norėdami įrašyti norimą tekstą, tiesiog tai padiktuokite arba galite naudotis virtualia klaviatūra.

 

Grįžti į tinklaraštį